Bert Containers - Doltcini wordt Starbikes - Bert Containers!

Onze opleidingsploeg heeft een nieuwe hoofdsponsor en dus een nieuwe naam. Met de komst van online bikeshop Starbikes gaan we vanaf 1 januari als Starbikes - Bert Containers door het leven.

Starbikes is een jonge online bikeshop die onder meer de fietsen van de toprenners van onze moederploeg Pauwels Sauzen - Bingoal in zijn gamma heeft. De grote pluspunten? Alle fietsen op de website zijn direct leverbaar, en dit tegen superprijzen! Bert Containers is in 2023 de tweedenaamsponsor van onze opleidingsploeg, Doltcini blijft de volgende seizoenen aan boord als kledijsponsor en zorgde voor een nieuwe outfit voor 2023: stijlvol zwart, met enkele rode toetsen.

Een nieuw jaar betekent ook enkele wijzigingen in onze rennerskern: eerstejaarsbeloften Iben Rommelaere en Niels Ceulemans zaten aan het eindstation van ons opleidingstraject en crossen voortaan in een ander truitje. Daartegenover staat de komst van laatstejaarsaspirant Mats De Ridder, de regerende Belgische kampioen in het veld én op de weg. Mats sluit enkel bij ons aan als crosser, en zal op de weg deze zomer de kleuren verdedigen van het Avia - Rudyco Cycling Team.

(foto's Loetie Photography)